Hallo, ik ben Jessica.

Ik focus me op natuurlijke schoonheid

Wie zich mooi voelt van binnen, straalt van buiten. Daar ben ik van overtuigd. Vandaar dat ik me richt op huidverbetering op een natuurlijke manier. Acnebehandelingen en bindweefselmassages gericht op de 30+ huid zijn mijn specialisaties. Daarnaast ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de oorzaak van een probleem en kwam heel vaak op voeding uit. Niet dat voeding het probleem veroorzaakt. Het is juist vaak een tekort aan voedingsstoffen die voor problemen zorgen. Vandaar dat ik nu mijn behandelingen combineer met het gebruik van voedingssupplementen en voedingsadvies. Ook kun je bij mij terecht voor alleen voedingssupplementen of als het je ook leuk lijkt om hiermee te gaan werken dan help ik je om hiermee zelf aan de slag te gaan. Ik weet hoe belangrijk het voor jou is om je mooi, verzorgd, gezond en zelfverzekerd te voelen.

Schoonheidsinstituut Eye for Beauty heb ik in 2001 opgericht vanuit mijn grote passie voor huidverzorging en huidverbetering maar zeker ook het contact met de mensen is één van de dingen waar ik ontzettend van geniet.

Het werken in kuurverband wat ik de laatste jaren veel meer ben gaan doen is iets wat echt mijn passie is. Een kort maar wel een intensief traject waardoor je op een natuurlijke manier echt een verschil kan maken voor de huid. Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om jouw huid weer zoveel mooier en gaver te krijgen in een relatief korte tijd.

Dus vindt je je huid en je gezondheid belangrijk dan ben je bij mij aan het goede adres. Samen gaan we een traject in om weer stralend in het leven te staan.

Samen op weg naar huidverbetering op een natuurlijke manier.

Vragen, advies nodig of een afspraak plannen?

Schoonheidsinstituut Eye for Beauty Ι Ruurloseweg 22 Ι 7136 MD Ι Zieuwent Ι 06-20359095

Stel hier je vraag.